Social

#sibiu #calea victoriei #activitati weekend #noaptea alba #festivalul luminii

Ce poti face gratis in weekend: de la Festivalul luminii, la maraton de teatru

In ultimul weekend al lunii aprilie, bucurestenii pot alege dintr-o paleta larga de activitati, de la Festivalul International al Luminii: Spotlight on Bucharest, la Noaptea alba a galeriilor sau ateliere gratuite in cadrul zilei portilor deschise de la "Fundatia Calea Victoriei".

Prima editie a Spotlight Bucharest International Light Festival a inceput inca de joi seara in Capitala cu proiectii de lumini pe fatadele mai multor cladiri de pe Calea Victoriei, precum Biblioteca Central Universitara, Muzeul National de Arta a Romaniei sau Teatrul Odeon, care vor ramane luminate pana duminica.

De altfel, in cadrul aceluiasi eveniment, Calea Victoriei va fi luminata timp de trei zile de 23 de lucrari artistice, instalatii, sisteme de iluminare arhitecturala si videomapping-uri.

Pentru al doilea an la rand, iubitorii de arta vor putea petrece o "Noapte Alba a galeriilor". In 24 aprilie, incepand cu ora 19.00, vor putea fi vizitate peste 60 de galerii din Bucuresti.

Sambata, 25 aprilie, intre orele 11:00 si 20:00, Fundatia Calea Victoriei isi deschide portile la ateliere de pictura, dezvoltare personala, actorie, istoria religiilor, machiaj, istoria artei sau a parfumului.

Cei aflati in Sibiu sunt sunt invitati in weekend la maratonul teatral „25 de ore de teatru nonstop”. Deschiderea va avea loc la Sala Thalia, sambata de la ora 19.00, iar actorul Ioan Gyuri Pascu va da startul.
 

Sursa foto: agerpres.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea