Social

Ce o doare pe Monica Gabor

Iubita lui Irinel Columbeanu a fost la Paris sa-si faca investigatii medicale. Cel putin asa reiese din adeverinta medicala pe care eleva Colegiului Henri Coanda din Bacau a prezentat-o la scoala.

Pe motiv ca documentele scolare nu pot fi facute publice decat cu acordul elevilor, acord pe care Monica Gabor nu l-a dat presei, conducerea scolii a refuzat sa dezvaluie motivul invocat in scutirea medicala de la Paris. In baza acesteia, absentele au fost motivate in ultimele zile, cand in tara izbucnise scandalul chiulurilor viitoarei doamne Columbeanu.



OPT ZILE PENTRU ANALIZE

Medicul scolar care a vizat scutirea adusa de Monica de la Paris spune ca viitoarea doamna Columbeanu nu a suferit de nici o boala. "In adeverinta care a ajuns la mine de la aceasta eleva era parafa unui medic francez. Care, pana la urma, putea fi si de la o firma franceza de oriunde. Si nu era vorba de nici o boala, ci de investigatii medicale. Acesta este motivul pentru care s-a dat o scutire pentru opt zile. Pana la urma, am vizat aceasta adeverinta, desi in prima faza nu am vrut sa fac lucrul acesta", ne-a declarat Emanuela Burca, medicul scolar de la Colegiul "Henri Coanda" din Bacau.


NOTA 10 LA ENGLEZA

In adeverinta nu se specifica ce tip de investigatii au fost realizate. Suspiciunile medicului scolar sunt justificate, din moment ce Monica si Irinel au fost prezentati de presa mergand la cumparaturi in Paris sau in cluburi, la distractie. Cu toate acestea, scutirea a fost luata de buna, iar eleva a scapat de preavizul de exmatriculare pe care l-ar fi primit daca nu si-ar fi motivat cele 23 de absente. Dupa ce a scapat de emotiile cu absentele, Monica Gabor a trecut si de primul examen mai important. Luni, ea a sustinut atestarea la limba engleza si a obtinut nota maxima.


LA BANCHET DUPA 31 DE ANI

Monica si Irinel vor participa maine la banchetul de sfarsit de an al absolventilor Colegiului "Coanda". Motiv bun pentru Columbeanu sa-si aminteasca banchetul de acum 31 de ani, cand el era proaspatul absolvent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea