Social

#relatii #mirese # ce fac miresele. #sondaj mirese #mirese infidele

Ce lucruri socante vor sa faca jumatate din viitoarele miresele moderne. Iti vine sa crezi?

Compania americana de organizare a nuntilor, David's Bridal, a descoperit prin efectuarea unui sondaj extins ca mai mult de jumatate din viitoarele mirese moderne au multe dorinte socante inainte de a pasi la altar.

Ce ii trece prin minte unei mirese inainte de ziua nuntii? Cat de bine ar fi daca ar putea sa isi insele viitorul sot cu o celebritate, cu fostul iubit sau cu cavalerul de onoare.

In ciuda valorilor traditionale, miresele viseaza la aventuri de o noapte, chiar si cu cel mai bun prieten al sotului, cat au inca statutul de "domnisoara"!

Cel putin asta reiese din sondajul efectuat de firma organizatoare de nunti, pe un esantion de 500 de femei logodite sau proaspat casatorite.

Astfel, 93% dintre acestea au marturisit lucruri considerate, in trecut, socante. Circa 40% au raspuns ca si-ar dori o noapte de amor cu vedeta preferata inainte de ceremonie, in timp ce 17% dintre mirese au ravnit sau poftesc la o ultima partida de dragoste cu fostul partener. Si mai surprinzator, 5% dintre respondente au recunoscut ca si-ar dori o aventura cu cavalerul de onoare.

Rezultatele mai putin surprinzatoare ale sondajului mai spun ca 72% dintre mirese si-au asumat ca au facut sex inainte de casatorie si 32% accepta ideea nasterii unui copil inainte de a-si oficializa relatia.

Foto:dubaichronicle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea