Social

#1 decembrie #ziua nationala #basescu #urari

Ce le-a urat Basescu romanilor, de Ziua Nationala

De Ziua Nationala a romanilor, presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unui discurs sustinut cu ocazia receptiei traditionale organizate la Palatul Cotroceni, ca romanii au dovedit ca sunt un popor puternic.

Printre invitati s-au aflat premierul Emil Boc, membri ai Guvernului, parlamentari, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, patriarhul Daniel si alte inalte fete bisericesti. Absenti au fost fostul presedinte Ion Iliescu, dar si regele Mihai , fostul suveran al tarii.

Seful statului a declarat, in cadrul discursului care nu a durat mai mult de 10 minute, ca Romania isi continua modernizarea inceputa prin actul Unirii de la 1 decembrie 1918.

Traian Basescu si-a exprimat increderea in parteneriatul dintre societatea civila si institutiile statului , dupa care a subliniat ca "solidaritatea nu poate fi niciodata anexata politicii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea