Social

#mita #partid #alegeri #roman

Ce isi doresc romanii mita la alegerile prezidentiale

Romanii vor imbracaminte, incaltaminte, si mai ales bani pentru a-si da vorul intr-o anumita directie la alegerile prezidentiale. Jurnalistii de la Academia Catavencu au fost in mai multe sate din tara si i-au intrebat pe oameni ce ar vrea sa primeasca de la politicieni pe post de mita electorala.

“Care sunt produsele de care au cu adevarat nevoie oamenii de la tara in schimbul unui vot?” – aceasta este intrebarea de la care au pornit jurnalistii, care a alcatuit formulare pe care le-a dat spre completare oamenilor pe care i-au gasit pe ulitele satelor in care au fost.

In urma discutiilor cu oamenii s-au desprins urmatoarele cereri “bani, intre 100.000 si 500.000 de lei vechi , carne de pui, costume de ocazie, pantofi de piele, cuptor cu microunde , galeti, DVD player, roaba , adidasi, trening, ulei, orez, carne de mici, bere, vin alb, vodca, carne de vita, branza, papuci, storcator de fructe si furtun”, dupa cum noteaza Academia Catavencu.

Dintre toti cei abordati de reporterii Academiei Catavencu, doar cinci au spus ca nu si-ar vinde votul, ca nu ar vrea nimic in schimbul optiunii electorale. "Sec, rezultatele sondajului arata in felul urmator: trei cetateni, cei din Bogati-Arges, din Baleni Sirbi-Dimbovita si producatoarea din Otopeni-Ilfov, nu au vrut nimic. Au si scris: “Schimbare in bine fara sa primesc nimic”, “nimic“ si “fara nimic” ", noteaza ziarul citat.

In plus, oamenii au spus ca nu vor vota un Parlament unicameral . "Nu e bine sa fie o singura Camera. Zece parlamentari daca ramin, da’ sa fie trei intr-o Camera si trei intr-o Camera. O singura Camera ar fi la cheremul lui Basescu", a precizat unul dintre sateni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea