Social

#mesaj Dan Condrea #sinucidere Dan Condrea #deces Dan Condrea # dan condrea #Hexi Pharma

Ce i-a marturisit patronul Hexi Pharma unui angajat inainte sa moara

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, care si-a pierdut viata duminica seara, i-a marturisit unui angajat ca nu va mai lucra niciodata in acest domeniu.

Potrivit site-ului tolo.ro, in ultima perioada, izbucnirea scandalului legat de dezinfectantii diluati, Dan Condrea se izolase angajatii Hexi Pharma, deoarece acestia il considerau vinovat pentru toata aceasta situatie fara precedent la noi in tara.

Unul dintre angajati sustine ca Dan Condrea i-ar fi trimis un mesaj, cu putin timp inainte de accident, in care i-a spus ca nu va mai lucra niciodata in acest domeniu.

“Duminica, la pranz, inainte de accident, am discutat cu mai multi oameni din compania Hexi Pharma. Ca sa aflam ce se mai intampla. Condrea se izolase de ceilalti din companie, care il considerau responsabil. Dialogul cu unul dintre acesti oameni. inca o data, discutia cu sursa din Hexi Pharma a avut loc cu aproximativ cinci ore inainte de accident.

– Ati mai pastrat legatura cu Dan Condrea?
– Imi dadea mesaje cand si cand. Mi-a dat un mesaj recent.

– Si ce a scris in el?
– „Stati linistiti ca nu o sa mai lucrez in domeniu!”.

– Ce inseamna asta?
– Nu-mi dau seama exact. Se refera probabil la ideea ca ar putea sa-si revina compania fara el, eu asa citesc mesajul.

– Condrea este surprins de rezultatul analizelor?
– Da, este socat. Spune ca stia de Thor, a recunoscut asta, dar de celelalte de jura ca nu stia ca au probleme. [...]

Sms-ul catre omul din Hexi e bizar, insa nu e, neaparat, mesajul unui sinucigas. Pe de alta parte, varianta sinuciderii a fost anticipata de o vecina care s-a intalnit cu Dan Condrea exact weekend-ul trecut. „Condrea era abatut si mi-a spus ca decat sa faca inchisoare mai bine se omoara”, scrie tolo.ro.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea