Social

#genti de dama #genti

Ce genti de dama se poarta sezonul acesta?

Ca o continuare a anului 2019, 2020 vine cu modele interesante de genti ce promit sa defineasca outfit-urile feminine. Obisnuite ca trendurile sa se schimbe frecvent, nu doar de la an la an, ci chiar de la un sezon la altul, reprezentantele feminine urmaresc constant blogurile de fashion si revistele care le pot oferi un update sigur cu privire la gentile ce le pot aduce completarea ideala a tinutelor in acest an.

 

Spre deosebire de anii precedenti insa, moda este mai stabila in 2020 la capitolul genti. Alegerile se vor invarti in jurul culorilor clasice, respectiv a culorii albastru - definita de Pantone culoarea anului - dar si a altor nuante general preferate de publicul feminin.

Pe principiul new year, new bags, oricine isi poate actualiza garderoba cu cateva modele de genti ce domina topul in urmatoarea perioada. Pentru cele care se intreaba ce genti de dama se poarta sezonul acesta, Zevo are raspunsul potrivit. Atat femeile indraznete, cat si cele care s-au decis sa isi reinventeze stilul preferat, sunt cucerite de colectiile pe care acest producator autohton le propune pentru 2020. Deloc plictisitoare, ci unice printr-o abordare aparte, gentile de la Zevo promit sa fie un rasfat si un element de echilibru in orice outfit.

Este incurajata ideea unui look mereu proaspat, iar stilul gentii purtate este calea cea mai eficienta si rapida de a ajunge la rezultatele dorite. Ce genti de dama se poarta sezonul acesta? Ei bine, Zevo ne dezvaluie ca preferintele feminine se indreapta spre cele din piele naturala, indiferent de tipologia lor. Indemnul transmis indirect de acest material pentru toate femeile este Dare to shine. In regula, acum ca am luat la cunostinta care este materialul favorit pentru acestea, iata care sunt si modelele, tiparele care depasesc optiunile obisnuite si aduc tinutelor o completare inedita anul acesta.

Ce genti de dama se poarta sezonul acesta?

In functie de stilul fiecareia, dar si de modul de viata, se vor alege si gentile. Nu exista restrictii privind dimensiunile in cazul adeptelor stilului casual. Mai ales cele care sunt always on the run au liber la gentile oversized, printre altele. Gentile shopper de la Zevo sunt o recomandare in acest sens, disponibile intr-o paleta cromatica atat de variata, incat permit a fi purtate in orice anotimp. Iata o idee de investitie pe care orice femeie activa isi va dori sa o faca. Pentru cele care prefera un stil mai sofisticat decat simplismul, modelele cu diverse accesorizari, de tipul pompoanelor din blana naturala sau a curelelor de geanta din diverse tipuri de piele si blana ponei, sunt o sugestie ce promite sa nu dezamageasca.

Cand vine vorba despre completarea unei tinute de ocazie, gentile specifice potrivite vor fi cele cu bareta tip lant. Nimic nu poate egala aerul luxuriant pe care il contureaza acestea. Este genul de accesoriu care are capacitatea de a evidentia intreaga tinuta. Fiecare isi poate crea propriile combinatii, in functie de evenimentul pe care trebuie sa il onoreze. Pentru asta, colectia de genti de ocazie de la Zevo dispune de o cromatica extinsa, de dimensiuni si tipare deosebite.

O alta categorie pentru care exista interes constant si in acest an este a borsetelor. Aceste accesorii functionale sunt o alegere inspirata atat privind rolul lor practic, cat si pe cel estetic. Unele le considera o cale optima de a sublinia circumferinta taliei frumos sculptate. Pentru altele conteaza ca permit libertatea in miscari de care au nevoie.

Indiferent de categoria spre care se indreapta atentia fiecarei femei, cert este ca diversitatea modelelor care sunt in tendinte in acest an, disponibile si la Zevo, reusesc sa completeze orice cerinte in materie de moda. Reprezinta probabil misiunea cea mai dificila pe care o au de indeplinit reprezentantele feminine: de a gasi acel echilibru care le pot ajuta sa duca totul la un alt nivel, sa afiseze tinute impecabile atat estetic, cat si functional.

Cum se anunta anul 2020 in materie de genti dedicate publicului feminin? Cu siguranta ca entuziasmul acestuia pentru noi achizitii nu va fi decat unul in crestere, mai ales cand atentia lor este orientata spre magazine care ofera produse de top, ce stau sub emblema unor branduri autohtone precum Zevo.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea