Social

#vacanta #castelul bran #halloween #petrecere Halloween # petrecere bran

Ce faci de Halloween? Petrecere de groaza la Castelul Bran

Nu ti-ai facut planuri de Halloween? Anul acesta poti alege altceva decat obisnuitele petreceri mascate in cluburi: o petrecere alaturi de insusi Dracula, la Castelul Bran.

Sărbătoarea de Halloween va fi marcată printr-o petrecere de groază, organizată pe 1 noiembrie, între orele 19.00 şi 00.30, la Castelul Bran, la eveniment fiind anunţată şi prezenţa legendarului conte Dracula. Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul "Dracula" (SUA - 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii "Halloween After Party". Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată.

Pentru eveniment, vor fi puse în vânzare două categorii de bilete, care pot fi achiziţionate în seara respectivă de la casieria castelului: 50 de lei - acces în castel tur nocturn alături de contele Dracula, vin roşu, dansul ielelor; 75 de lei - acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţie film horror şi "Halloween After Party".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea