Social

Ce facem de Valentine's Day

Primaria indragostitilor are pe 14 februarie program prelungit cu publicul indragostit la City Mall (Soseaua Oltenitei, nr. 2). Se vor oficia casatorii pentru o zi, iar mirii vor primi certificate de casatorie si o fotografie de cuplu.

Pe gardurile Teatrului Masca (bd. Uverturii, nr. 70; a 430.50.69) indragostitii isi pun Lacate de dragoste, de pe 14 pana pe 24 februarie, cand sarbatorim Dragobetele , plauzibile motive de despartire. Va fi premiata cea mai urata soacra descrisa, iar o va face tot posibilul sa nu lase cuplurile sa cada in romantism. Pretul unui bilet este de 7 lei noi, la ora 19.00, iar dupa ora 21.00, 3 lei noi. Petrecerea va tine pana in zori.

Romanticii incurabili, in schimb, au unda verde la Club Twice (str. Sfanta Vineri, nr. 4;
a 313.55.92), la Twice in Love, o petrecere 100% Valentine's Day , fara taxa de intrare . Indragostitii, tratati cu muzica romantica, isi vor putea imparti bratarile dragostei si multe ravase buclucase.

Atmosfera se va incinge cu bautura-surpriza a serii, Love Shot (despre care se stie doar ca e rosie si tare), si cu Love Cats, animatoarele clubului. Totodata, va fi premiat cel mai senzual mod de a servi o inghetata. Distractia va incepe la ora 21.00 si se va incheia spre dimineata.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea