Social

#tariceanu #zi de nastere #57 de ani

Ce face Tariceanu de ziua lui? Mai nimic

Anul trecut, la 14 ianuarie, Hotelul Howard Johnson era in mare fierbere . Mare eveniment mare.

Spre seara au inceput sa curga invitatii, care mai de care mai eleganti, ministrul de Interne , Cristian David si sotia sa, Vanda Vlasov, Cristi Borcea , Ilie si Amalia Nastase , Mihaela Radulescu, Dinu Patriciu descins dintr-un Bentley, George Copos, intr-un cuvant, toata floarea Romaniei.

Motivul? Premierul Calin Popescu implinea 56 de ani. Prilej de sarbatoare si in PNL, unul dintre cadourile originale fiind cel al lui Marius Postelnicu, presedintele PNl Pitesti, care si-a dat frau liber imaginatiei si i-a scris o poezie.

Pe vremea aceea in luminile rampei, Calin Popescu Tariceanu probabil ca nu va avea parte, miercuri, de o petrecere atat de fastuasa. Intors recent de peste Ocean, unde a fost in vacanta, pare-se ca printre putinele ocupatii ramase pentru fostul premier se numara updatarea blogului, unde nu rateaza nicio ocazie sa comenteze miscarile actualului guvern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea