Social

# ajutor saraci # opera caritate #Papa Francisc #vatican

Ce face Papa Francisc noaptea. Iese pe furis din Vatican si...

Papa Francisc continua sa uimeasca lumea intreaga cu gesturile sale. Apropiatii sai spun ca Suveranul Pontif obisnuieste sa se furiseze noaptea din locuinta sa de la Vatican. Dar ce face Papa in afara zidurilor Cetatii Sfantului Scaun?

Ei, bine, Sfantul Parinte viziteaza persoanele fara adapost. Multi dintre cei la care ajunge habar nu au cine este barbatul care ii intreaba de sanatate si care le ofera bani si bunuri.

Papa Francisc a organizat acum si o tombola menita sa stranga bani pentru ajutorarea saracilor, scrie evz.ro. O serie de obiecte care ii apartin Sfantului Parinte sunt puse la bataie. "Premiul" cel mare este un automobil Fiat Panda pe care Papa Francisc l-a primit cadou, dar pe care nu l-a folosit.

Biletele pentru tombola costa 10 euro si se vand la oficiul postal al Vaticanului sau la Muzeul Vaticanului, informeaza Reuters.

Suveranul Pontif a donat mai multe obiecte pe care le-a primit dupa alegerea sa in 2013, printre care o valiza de piele, o palarie Panama marca Homero Ortega, un expresor de cafea, ceasuri, biciclete, plus alte 30 de obiecte care vor constitui "premii de consolare".

Foto: journaldemontreal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea