Social

#utilizare vouchere #utilizare cupoane reducere #cupoane reducere #vouchere

Ce este un voucher si cum se foloseste un cupon de reducere?

Cei ce fac des cumparaturi online probabil au auzit de termene precum vouchere si cupoane de reducere, dar nu toti stiu cu exactitate ce sunt acestea si cum pot fi folosite. Asadar ne-am propus sa va ajutam in acest sens.

Ce este un voucher sau un cupon

Cuvantul voucher vine din engleza, de la verbul “to vouch” care se traduce a garanta, a confirma, a gira. Un voucher este un cupon in format tiparit fizic sau electronic, prin care emitentul garanteaza ca ca in anumite conditii un anumit comerciant ofera posesorului avantaje la achizitia unor produse sau servicii. Aceste avantaje putand fi o reducere procentuala sau de o anumita suma la un anumit produs, la o gama de produse, servicii sau la toate produsele sau serviciile oferite de un comerciant. Voucherele pot fi si gratuitati sau posibilitatea de primi un produs gratuit chiar si fara sa fi cumparat pana acum nimic de la acel magazin.

Un fel de voucher putem spune ca sunt si bancnotele de hartie, acestea fiid un fel de vouchere emise si garantate de Banca Nationala, care le garanteaza valoarea inscrisa pe acestea.

O alta forma de vouchere sunt cardurile de reduceri, tichetele de masa, tichetele cadou sau tichetele de cresa si altele.

Unde gasesc un cupon de reduceri?

Sunt multe magazine ce ofera cupoane de reduceri, dar datorita faptului ca acestea sunt valabile doar in anumite perioade si in anumite conditii, necesita mult timp pentru a cauta magazinele ce au cupoane la produsele pe care le doresti.

Sunt multi cumparatori care atunci cand au nevoie de un cupon de reducere la un anumit produs intra pe un site specializat precum cupoane-reduceri.info si cauta sa vada care sunt acele magazine ce ofera reduceri sau cupoane de reduceri la produsele de care este interesat.

De ceva timp unele magazine ofera posibilitatea de a cumpara un voucher de o suma fixa sau pentru un anumit serviciu pe care sa il oferi cadou cuiva, iar acesta sa-si aleaga singur cadoul care il intereseaza, astfel tu scapi de stresul alegerii cadoul potrivit. Poate ca cele mai apreciate vouchere sunt cele ce ofera servicii la un salon de infrumusetare sau la un SPA.

De ce ofera magazinele vouchere si cupoane de reducere

Cupoanele de reduceri si voucherele sunt folosite de comercianti ca o unealta de marketing, rolul lor este de a atrage clienti si a fideliza pe cei ce au mai facut cumparaturi la acestia.

Indiferent daca este un voucher de fidelizare, pe care l-ai primit dupa ce ai facut cumparaturi, fie ca este vorba de un fluturas distribuit in mall pentru a te face sa intri in magazin, un email in care ti se da un cod pe care sa il folosesti pentru a obtine o reducere la un anumit magazin, cupoanele de reducere reprezina una din uneltele nelipsite in arsenalul de marketing folosit de speialistii in marketing pentru a-i atrage si fideliza pe clienti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea