Social

#sarbatoriti #ianuarie #cadouri

Ce este potrivit de ales sarbatoritilor din luna ianuarie? Ne inspiram de la 999cadouri.ro

Luna cadourilor, cum este supranumita luna decembrie, a trecut. Asta nu inseamna ca nu mai avem griji cu privire la alegerea unui cadou. Pentru cei care au sarbatoriti in aceasta luna, cadourile ar putea fi o provocare. Asta pentru ca dupa un lung sir de surprize oferite, cu ce ati mai putea veni ca noutate? Cu ce ati putea surprinde? 999cadouri.ro ar putea sa va inspire.

Cadourile de lux, mereu o idee buna

Luxul surprinde pe toata lumea si cine nu se simte flatat de asta? Ori daca alegerea va fi din lista de cadouri de lux sunt toate sansele ca destinatarul sa fie placut surprins. Desigur, vorbim despre un cadou pretentios. Insa efortul va fi unul rasplatit desigur. Cadourile sunt, de fapt, amintiri, asadar atunci cand inmanam un cadou suntem efectiv creatori de amintiri.

Cu cat gandim mai profund situatia, cu atat mai mult ne dam seama cat de importanta este alegerea unui cadou potrivit. Iar acesta poate fi gasit, de ce nu, in e-shop-ul 999cadouri.ro.

Accesorii din piele

Daca mergem pe ideea unui cadou practic, poate ca o curea din piele suna bine.Regulile vestimentare mentioneaza despre cum asortam cureaua cu incaltamintea. Chiar daca barbatii jongleaza intre negru si nuante de maro sau cele pamantii, exista destul de multe tonuri si subtonuri de asortat. O curea intr-o nuanta diferita de ceea ce sotul sau prietenul, tatal sau fratele ori barbatul ce va este destinatar are, poate fi o idee buna.

Din aceeasi gama a accesoriilor din piele amintim si despre portofele. Un accesoriu necesar, dar si practic, cu care orice barbat se lauda, daca este ceva potrivit nevoilor sale. Calitatea acestuia este regula de baza. Iar in e-shop-ul 999cadouri.ro regasim si astfel de optiuni de cadouri.

Instrumente de scris

A existat o vreme in care instrumentele de scris ocupau un loc important in lista cu top cadouri de ales, fie ca era vorba de o femeie sau un barbat cel sau cea care ar fi urmat sa primeasca cadoul. Acum pare insa banal sa inmanezi asa ceva. Doar daca nu vorbim cumva de acele instrumente de scris de la branduri de renume, ce au scris istorie. Parker spre exemplu. Vorbim despre eleganta unor accesorii care face ca un astfel de cadou sa fie special. In plus, acestea pot fi si personalizate, cu mesaj gravat, serviciu disponibil in acelasi loc. Adica comandati atat produsul, cat si personalizarea lui si ati bifat ambele preferinte.

Instrumentele de scris, fie ele pixuri sau stilouri, sunt de asemenea idei practice. Pentru cei a caror meserie este de asa natura incat sa lucreze la birou este implicita nevoia de astfel de accesorii. Marcati un prag important din cariera, ascensiunea pe scara succesului sau pur si simplu va puneti amprenta pe instrumentele de scris pe care destinatarul le va folosi zilnic.

Cu astfel de idei puteti cuceri inima celui caruia ii veti inmana surpriza. Si nu numai cu atat. La 999cadouri.ro regasim agende, icoane, scrumiere din portelan, plachete cu argint, pe scoica, printre altele. Descoperiti toate gama de produse in pagina oficiala.

Contact: contact@999cadouri.ro

Sursa foto: 999cadouri.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea