Social

#crestere vanzari #vanzari #supermarket

Ce este important pentru un supermarket – clientii sau cresterea vanzarilor?

Supermarketurile si magazinele comerciale au un singur scop – cresterea vanzarilor. Pentru aceasta folosesc diferite strategii: plaseaza materiale promotionale in locuri strategice, acorda reduceri, oferte, fac publicitate la anumite produse noi, utilizeaza muzica sau un fond sonor mai complex pentru a convinge clientii sa petreaca cat mai mult timp la cumparaturi, folosesc miresme imbietoare, etc. Se spune ca muzica de fundal poate influenta pe oameni sa cheltuie mai multi bani, sa cumpere anumite produse.

Exista strategii de markenting care probabil nu sunt cunoscute de clienti si care au efect asupra obiceiurilor lor de cumparare. Probabil nu te-ai gandit la faptul ca produsele sunt asezate dupa anumite reguli bine stabilite pe rafturi in scopul de a creste cat mai mult vanzarile. De exemplu se tine cont de faptul ca produsele care sunt pozitionate la nivelul ochiului se pot vinde mai bine. Nu stiu daca ai observat acest lucru in supermarketuri, dar optiunile mai scumpe sunt pozitionate cat mai in fata si cat mai la nivelul ochilor, pentru a nu trece neobservate. in ceea ce priveste produsele mai ieftine sau anumite articole care au mare cautare, vei vedea ca sunt plasate cat mai in spate.

Deseori supermarketurile apeleaza si la servicii de aranjare a marfurilor pe rafturi deoarece personalul existent in anumite perioade nu poate face fata volumului de activitate. Aceste servicii ofera o solutie foarte buna de a rezolva problema personalului temporar. in acest fel se obtin rapid persoane care deja au experienta si care se pot incadra perfect in jobul respectiv, atat timp cat este nevoie.

https://www.acasa.ro/supermarket

Supermarketurile anticipeaza perioadele cand au nevoie de aceste servicii si isi planifica din timp sa recruteze personal pentru aranjarea produselor pe rafturi. Uneori se foloseste si personalul existent care va avea ore suplimentare cu plata. Cele mai aglomerate perioade sunt cele din prajma sarbatorilor, cand se fac campanii speciale de Black Friday sau cand au loc lansari de produse.

Ce este important pentru un supermarket? Sa-si vanda produsele, sa creasca vanzarile. Aceste lucruri se pot indeplini daca supermarketul are personal bine calificat, o gama variata de articole si produse, cel mai bun echipament de amenajare, pozitionare si vanzare a produselor.

Pe https://rafturionline.ro/ se comercializeaza o gama diversificata de rafturi metalice pentru magazine si supermarketuri, rafturi de perete, rafturi de mijloc, rafturi pentru magazin cu autoservire, rafturi legume-fructe, rafturi de depozitare, rafturi din lemn, rafturi modulare de perete si altele. Aici se gasesc tot felul de variante de rafturi pentru diferite categorii de marfuri, pentru produse alimentare, legume si fructe, produse de panificatie sau brutarie, produse de papetarie, moda, jucarii, cosmetice si frumusete, accesorii si altele.

in orice supermarket sau alt tip de magazin sunt necesare anumite echipamente pentru transportul marfurilor si pentru ambalarea produselor (pungi de hartie, pungi de unica folosinta, pungi pentru legume si fructe, etc). De pe rafturionline.ro se pot achizitiona si accesorii de magazine (sina de pret, carlig din sarma destinate rafturilor perforate), echipamente speciale (carucioare, mese pentru casa de marcat, sisteme de ghidaj, porti de acces, cosuri pentru cumparaturi) si alte articole pentru a crea o zona de merchandising.

Produsele sunt de calitate superioara, mai ales in ceea ce priveste gama de vitrine frigorifice profesionale care se folosesc frecvent in supermarketuri, restaurante, macelarii, cofetarii si magazine alimentare.

Cu astfel de echipamente, accesorii, articole pentru magazine si supermarketuri, vanzarea produselor va deveni profitabila. Echipamentele sunt de buna calitate si convenabile ca pret. Prin urmare, arata atractiv, functioneaza eficient, isi indeplinesc functiile pentru care au fost proiectate de producatori. Materialele din care sunt fabricate sunt rezistente, aspectul general este impresionant, designul modern, atractiv.

Va puteti uita si pe site pentru a va convinge ca exista o gama de articole diversificata prezentata. Toate articolele se vand la gata, sunt diferite modele, destinate supermarketurilor si altor magazine. Unele echipamente comerciale sunt create dupa un standard exact, care functioneaza in majoritatea supermarketurilor.

Toate aceste produse sunt certificate conform normativelor in vigoare, livrarea lor este rapida, la timp. Comenzile se fac online, prin telefon sau e-mail. Clientii care ridica rafturile de la sediu pot beneficia de reduceri avantajoase. Cei care doresc ca marfa sa se livreze la adresa au avantajul ca transportul este gratuit pentru comenzile mai mari. Proprietarii de magazine gasesc echipamentele de care au nevoie pentru expunerea produselor lor in magazinul online. Preturile sunt accesibile, iar calitatea arata ca echipamentele si rafturile au fost produse de specialisti de prima clasa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea