Social

#baie contemporana #baie

Ce elemente nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie contemporana

In drumul tau catre realizarea baii perfecte, cel mai important pas este sa alegi cu grija elementele pe care urmeaza sa le integrezi. Baile moderne, contemporane contin de obicei atat elemente care ofera utilitate, cat si decoratiuni sau obiecte cu design deosebit. De asemenea, intr-o baie moderna, trebuie sa pui accentul pe achizitionarea pieselor de mobilier atemporale, de care sa te bucuri timp indelungat.

 

Stadardele de calitate superioara nu sunt o optiune in aceasta situatie, ci sunt imperios necesare. In definitiv vorbim de locul unde vei petrece timp in fiecare zi si unde te vei bucura de momente de relaxare dupa o zi lunga.

Planifica si proiecteaza propriul spatiu personalizat! Obiectele sanitare si elementele de design amplasate strategic vor face ca baia ta sa arate eleganta si de calitate. Pune in centrul planului de amenajare stilul de design pe care vrei sa il urmezi. Spre exemplu, intr-un interior discret poti integra cu usurinta bateriile de lavoar moderne descrise de linii drepte, dusurile walk-in, mobilierul simplu in culori neutre. Pe de alta parte, daca vrei sa te rasfeti intr-o baie descrisa de lux, te poti orienta catre cazile freestanding in stil vintage si elemente cu accente aurii.

  • Designul contemporan este caracterizat de forme minimaliste si linii curate. Obiectele personale din baie nu trebuie sa ramana la vedere. Adauga cat mai multe spatii de depozitare (dulapuri de tip coloana suspendate sau pe sol). Acest lucru confera un sentiment de ordine si creeaza o imagine de ansamblu fara obstacole, rafinata.
  • Obiectele de exclusivitate care cu siguranta vor atrage atentia sunt: cazile si lavoarele freestanding cu design futurist, dusurile de tip walk-in, sistemele de dus cu tehnologii de actualitate.
  • Daca iti plac printurile si combinatiile de materiale poti alege placi ceramice de tip mozaic colorate, cu modele florale sau cu accente metalice (aurii sau argintii).

Recomandari

Iti prezentam mai jos cateva elemente ca si sursa de inspiratie si care nu trebuie sa lipseasca din baia ta contemporana. Pe acestea si multe altele le gasesti disponibile in magazinul online GQS German Quality:

Un lavoar freestanding vine ca o oferta pentru cei care apreciaza stilul luxos. Un model ce imbina calitatea materialului din care este realizat cu designul deosebit se va integra perfect intr-o baie moderna.

O piesa statement care va fi cu siguranta centru atentiei este o cada freestanding. Poti alege atat un model cu forma ovala sau rotunda, cat si unul dreptunghiular; toate vor avea acelasi efect impresionant.

Daca spatiul nu iti permite amplasarea unei cazi, cabinele de dus de tip walk-in reprezinta o varianta practica si de actualitate. Intrucat acesta vine sub forma unui paravan sticla pentru dus, poti alege atat montaj pe cadita de dus, cat si pe pardoseala. Ambele variante se conformeaza planului tau.

Nu uita nici de corpurile de iluminat. Lumina in baie este extrem de importanta. Este de altfel cea care dicteaza intreaga atmosfera. Partea buna este ca ai o multime de variante: de la spoturi incastrate pana la plafoniere sau lustre elegante. Alege o lumina puternica pentru zona oglinzii si lumina ambientala in zona de cada/dus.

Indiferent de stilul de amenajare pe care il vrei, regula generala consta in alegerea obiectelor sanitare si a mobilierului de calitate. Acest lucru va face intotdeauna diferenta, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al rezistentei in timp.

Surse foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea