Social

#despagubiri victime #victime colectiv

Ce despagubiri vor primi familiile victimelor din Colectiv

Sorin Cimpeanu, prim-ministrul interimar, a anuntat ca Guvernul va aloca 7.500 de euro lunar pentru ranitii din incendiul de la Colectiv care au fost transportati la spitale din UE, in timp ce familiile ranitilor care au ramas in tara vor primi 6.500 de lei.

Guvernul interimar condus de Sorin Cimpeanu s-a reunit astazi, la ora 10.00, intr-o sedinta extraordinara, in care s-a discutat programul de asistenta pentru ranitii din incendiul de la clubul Colectiv si familiile acestora.

"Este vorba de acordarea cu titlu de ajutor de urgenta a unei sume de 7.500 de euro lunar fundamentata prin 30 de zile a cate 200 de euro pe zi acordati pentru cazare, masa si alte cheltuieli membrilor familiilor victimelor — in momentul de fata avem 30 de victime internate in spitalele din strainatate — la care se adauga 1.500 de euro pentru cheltuieli de transport. Plata acestor sume urmeaza a se face in maxim 5 zile de la primirea solicitarii", a spus Cimpeanu, pentru Agerpres.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea