Social

#vara #cumparaturi #femei

Ce cumpara femeile in aceasta perioada

In fiecare sezon exista cateva piese care sunt urmarite de toate iubitoarele de moda, iar vara, rochiile maxi si costumele de baie sunt la mare cautare.

 

Rochii de seara se cumpara des deoarece pe timpul verii sunt multe evenimente elegante la care se cer tinute elegante. Anul acesta sunt des cautate rochiile lungi din materiale fluide, dar cu mult volum precum cele de printesa. Nuantele pale sau culorile in degrade sunt cele mai apreciate atat de doamne cat si de domnisoare. Ele dau un plus de eleganta si le fac sa iasa in evidenta intr-un mod discret.

La fel de cautate sunt si rochiile lungi in A cu o crapatura adanca pe picior. Acest tip de rochie avantajeaza persoanele inalte in mod special, insa nici cele mici de inaltime nu trebuie neaparat sa se fereasca de asta. Cel mai important ca inainte sa se excluda un model anume este sa fie incercat. Conformatiile sunt diferite pentru toata lumea si nu de multe ori ce arata bine pe o persoana nu sta la fel de bine pe alta.

Pe langa rochii elegante, femeile cumpara costume de baie des in aceasta perioada. Contrar asteptarilor, in 2019 tot mai multe femei opteaza pentru costume de baie intregi in detrimentul celor din doua piese. Ca si avantaj, costumele de baie intregi ofera mai multa sustinere si remodeleaza frumos forma corpului. Nuantele inchise la culoare avantajeaza femeile care au cateva kilograme in plus. Pe cand cele care au o silueta bine lucrata vor opta pentru nuante deschise cu imprimeuri exotice care arata perfect pe pielea bronzata. Cele tip costum de scafandru sunt foarte indragite in ciuda faptului ca bronzul nu va fi unul uniform. Acest model este ideal pentru un after party pe plaja si mai putin potrivit in cazul in care se doreste obtinerea unui bronz pe timpul zilei.

Pe langa aceste piese de imbracaminte, femeile cauta si incaltaminte pentru sezonul estival. Sandalele cu talpa joasa sau platforma sunt preferate in acest an. Cele mai multe femei merg pe variante clasice precum negru sau bej, iar cele mai curajoase opteaza pentru imprimeuri leopard, zebra sau pentru nuante puternice gen neon. Preturile variaza foarte mult insa se gasesc oferte potrivite pentru orice buzunar. De la 19 lei la 2000 lei, diverse modele si branduri in functie de preferintele fiecareia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea