Social

#tag #cautari google #cuvant cheie

Ce ciudatenii cauta lumea pe Google! Ramai uluit!

Motorul de cautare Google ofera usor si rapid informatii din aproape orice domeniu, dar uneori utilizatorii cauta lucruri extrem de ciudate. O companie de SEO din Australia a prezentat cele mai inedite intrebari pe care le pun online utilizatorii.

Cu ajutorul unui soft special, angajatii SearchFactory au verificat care sunt cuvintele-cheie si expresiile pe care le cauta oamenii pe Google, scrie fastcocreate.com. Potrivit datelor obtinute, in fiecare luna peste 5.000 de oameni intreaba pe Google cum pot sa aiba o aventura romantica si peste 4.000 intreaba cum se face o cautare pe Google.

Chiar daca pare greu de crezut, peste 1.000 de persoane se arata lunar interesate unde ar trebui ascuns un cadavru si cum poate cineva sa ucida fara sa fie prins!

Peste 14.000 de utilizatori intreaba cum sa ii dea intalnire unui barbat si peste 40.000 se intreaba, retoric probabil!, de ce s-au casatorit.

Alte intrebari ciudate foarte populare sunt: "de ce au barbatii sfarcuri?", "exista Mos Craciun?" si "cum sa castigi la loterie?".

Sursa foto: doubleptechnology.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea