Social

#utilizare dezinfectanti #dezinfectanti #beneficii

Ce beneficii aduce utilizarea de dezinfectanti profesionali in mediile colective?

In “lumina” pandemiei de COVID-19, multe business-uri sunt nevoite sa se adapteze la noi standarde de igiena si curatenie, pentru a putea ramane deschise. Prin urmare, alegerea unor dezinfectanti profesionali atat pentru maini, cat si pentru suprafete s-ar putea dovedi cruciala in pastrarea sanatatii si reducerea riscului de contaminare in mediile colective.

 

De la amenajarea de statii speciale pentru dezinfectare pana la multiplicarea operatiunilor de curatenie si igienizare, este important sa ai alaturi de tine cei mai de incredere aliati: produsele 5K de la Dezinfectanti.ro, producator si comerciant de dezinfectanti profesionali, atestati de mediile competente din domeniu.

Ce diferente exista intre dezinfectanti profesionali si alte produse?

Pentru inceput, trebuie sa mentionam ca piata a fost practic “invadata” de zeci de produse, insa doar o parte dintre acestea au calitatile necesare combaterii pericolului pandemic. Spre exemplu, exista diferente mari intre produsele cu efect antibacterian/igienizant si cele cu efect virucid. De aceea, iti aratam cateva dintre detaliile care separa produsele profesionale destinate dezinfectarii de celelalte.

Pentru inceput, este important sa consulti eticheta produsului, pentru a verifica “ingredientele” si concentratia acestora. Spre exemplu, in cazul dezinfectantilor pentru maini, acestia ar trebui sa indice timpul minim de actiune pe ambalaj, pentru a garanta eficienta rapida impotriva microorganismelor.

De asemenea, avizul unei institutii superioare sau a unei autoritati competente in domeniu este un alt considerent de luat in calcul in momentul achizitionarii de dezinfectanti profesionali.

Modul de ambalare si grija pentru mediu ar trebui sa reprezinte un factor important la alegerea unui dezinfectant de calitate. De aceea, produsele 5K de la Dezinfectanti.ro sunt proiectate in concordanta cu normele de reciclare in vigoare, iar ambalajele de carton de tip “Bag in Box” ale dezinfectantilor 5K asigura o amprenta de mediu scazuta, atat la producere, cat si la transport.

Nu in ultimul rand, dezinfectantii profesionali functioneaza cu mare eficienta, fata de produsele “obisnuite”. Din acest motiv, ei sunt destinati mediilor colective, precum scoli, cladiri de birouri, spitale si multe alte spatii des tranzitate. Spre exemplu, dezinfectantii de inalta calitate functioneaza la fel de bine si rapid atat in conditii de curatenie, cat si de murdarie. Acest mic detaliu are, de fapt, o importanta deosebita, indeosebi in ateliere sau uzine, unde murdaria si grasimea sunt “la ordinea zilei”, iar nevoia de dezinfectare la intervale regulate este necesara pentru bunul mers al operatiunilor.

Doar un singur angajat infectat poate insemna intreruperea activitatilor, cel putin pentru o perioada, asa ca nu risca si apeleaza la cea mai buna solutie: dezinfectanti profesionali 5K, de cea mai buna calitate, de pe Dezinfectanti.ro!

Descopera si tu gama de produse profesionale destinate dezinfectarii si profita de beneficiile acestora! Acestea actioneaza rapid, in doar 30 de secunde in cazul celor de maini sau 5 minute in cazul celor pentru suprafetele, atat in conditii de murdarie cat si de curatenie.

Dezinfectantii profesionali elimina virusurile, bacteriile si fungii de pe tegumente si suprafete, fiind ideali atat pentru uz casnic, cat si pentru personalul medical, horeca si alte industrii. Pentru a comanda online, dar si pentru a afla detalii despre modul de functionare sau metodele de preventie, intra pe Dezinfectanti.ro si profita de ofertele avantajoase!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea