Social

#reduceri Black Friday #black friday #jucarii

Ce au mai cumparat romanii de Black Friday

 

Vinerea cea mai fierbinte din an se transforma mai degraba in saptamana cea mai fierbinte. Sau macar weekendul. Astfel, comerciantii au organizat campanii cu reduceri semnificative care tin o zi, un weekend sau chiar o saptamana. Iar romanii nu se feresc sa cumpere, dupa cum arata cifrele. Astfel, si anul acesta avem parte atat de oferte spectaculoase, cat si de cumparaturi care surprind. 

Jucarii de 3.000 de euro, intr-o singura comanda

EduClass.ro, magazin de jucării educative, a înregistrat 950 de comenzi până la ora 12.00, în creștere cu 20% față de campania de Black Friday de anul trecut. Acestea au însumat peste 4.500 de produse comandate. Cea mai mare comandă, ca volum, a cuprins 120 de jocuri, jucării și alte produse, iar cea mai mare valoare a unei comenzi a fost de 15.000 de lei. Cele mai multe comenzi s-au făcut de pe dispozitive mobile (76%), iar femeile au fost cele care au făcut cele mai multe comenzi (80%).

Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate și educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate și explorare, precum și jucării de exterior: biciclete, căsuțe de copii, mașinuțe electrice. De asemenea, EduClass.ro are reduceri și pentru gama de produse de puericultură (pompe de sân, sterilizatoare UV, etc) și accesorii pentru bebeluși. Campania de reduceri se va încheia duminică, la ora 23:59.

Un bucureștean a cumparat 54 de produse naturiste dintr-un foc

Black Friday a demarat la Vegis.ro (magazin online de produse bio și naturiste) joi seară la ora 20.00. Până vineri, la ora 12.00, s-au înregistrat 1.200 de comenzi. Creșterea este de peste 40% față de campania similară din 2018, când Vegis.ro a înregistrat în total peste 1.500 de comenzi.

Comanda medie a fost de 11 produse, iar valoarea medie a comenzii – 150 de lei, similar cu cea de anul trecut. Cele mai multe comenzi conțin produse care au o reducere de 30-40%.

Cea mai mare comandă înregistrată până la ora 12.00, ca volum, a conținut 54 de produse, printre care alimente bio, miere de Manuka și suplimente din plante și a venit din București. Ca valoare, cea mai mare comandă înregistrată a fost de 1.805 lei, iar aceasta a fost plasată din Bistrița. Cele mai multe comenzi au fost făcute de femei (75%). "Remarcăm o mai mare dinamică față de anul trecut, în această campanie înregistrându-se multe comenzi în intervalul 1.00 – 5.00 dimineața, iar peste 50% dintre comenzi vin de pe dispositive mobile. Produsele cu reducere de 90% s-au epuizat în primele minute, însă în continuare există disponibilitate pe stoc pentru produse cu până la 80% reducere. Chiar și în aceste condiții, cele mai multe comenzi conțin produse cu 30-40% reducere" – Mihai Bucuroiu, fondator și director de devoltare Vegis.ro.

Campania de reduceri se va încheia pe 16 noiembrie la ora 23.59.

Cumperi si pleci la SPA pe TeamDeals.ro

De Black Friday TeamDeals isi intampina clientii cu reduceri la o varietate de produse, incepand de la articole pentru casa si gradina, parfumuri, jucarii pana la electrocasnice si chiar autoturisme FORD. Anul acesta site-ul TeamDeals propune o categorie ofertanta in parteneriat cu Roadhill Automotive - Dealer si Service Autorizat:  autoturisme FORD cu REDUCERI DE PANA LA 8.000 de euro (TVA inclus). Mai mult, orice produs cumparat din campania Black Friday TeamDeals te inscrie automat intr-o super tombola al carui premiu este un sejur SPA la Afrodita Resort 4*. Mai multe produse cumparate inseamna mai multe sanse de castig!      

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea