Social

#concediu #excursie #mare #1 mai

Ce ascund ofertele de 1 Mai

Sutele de oferte ale agentiilor de turism au determinat tot mai multi romani sa petreaca1 Mai peste granita. Printre cele mai cautate destinatii se numara Bulgaria, Grecia si Turcia. in realitate insa, pachetele puse la bataie nu sunt chiar atat de ieftine pe cat par. Pentru a nu cadea in capcana si pentru a petrece o vacanta de neuitat, "ring" vine in ajutorul dumneavoastra si va arata ce ascund asa-zisele oferte tentante.

Cazare ieftina … si cam atat

Cei care aleg Bulgaria, mai precis Nisipurile de Aur , trebuie sa stie ca preturile la un hotel de doua stele sunt intre 13 si 47 de euro/persoana/noapte. Ieftin, ce-i drept, dar trebuie sa va asigurati singur mancarea. Un meniu costa minim 6 euro/adult si 3 euro/copil.

De asemenea, tot dumneavoastra va trebui sa platiti asigurarea medicala, pentru care veti scoate din buzunar in jur de 23 de lei. Mai mult, pregatiti si bani pentru autocar: 40 euro/persoana/dus-intors, iar pentru copii 10 euro. in schimb, oferta all inclusive pentru trei nopti plus petrecerea de 1 Mai variaza intre 192 si 250 de euro.

Vizitati gratuit obiectivele turistice

Grecia se afla si ea in topul preferintelor. Asadar, trebuie sa deschideti bine ochii cand alegeti din oferta. De exemplu, pentru un pachet ultra all inclusive de trei zile la un hotel de doua stele, ce presupune si acces gratuit la obiectivele turistice, scoate-ti din buzunar aproximativ 400 de euro /persoana.

In schimb, daca optati pentru ceva mai ieftin, ce variaza intre 200 si 250 de euro, trebuie sa stiti ca acopera numai cazarea, transportul si micul dejun. Asadar, daca doriti sa vizitati cele mai atractive obiective turistice, va trebui sa mai scoateti din buzunar in jur de 100 de euro. De asemenea, platiti taxele de aeroport, care costa in jur de 90 de euro. Daca ne gandim si la transportul de la hotel la aeroport, e musai sa mai aveti la dumneavoastra 77 euro/persoana.

Cele mai mari atractii pe bani putini


Si in Turcia, tot ofertele all inclusive sunt mai avantajoase. Pentru cazare si mic dejun veti scoate din buzunar intre 36 si 50 euro/persoana/noapte. Transportul cu autocarul dus-intors va costa aproximativ 300 de lei. in schimb, cei care opteaza pentru un sejur all inclusive de trei nopti vor plati intre 108 si 155 de euro. Include "Seara turceasca", unul dintre cele mai populare programe turistice.

In mod normal, costa in jur de 40 de euro. Mai mult, veti avea ocazia sa vizitati si Pamukkale , una dintre cele mai cunoscute minuni naturale ale Turciei, o cascada de un alb stralucitor formata de izvoarele calcaroase cu apa calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea