Social

#studiu #insula #obiecte #romani #insula pustie

Ce ar lua romanii cu ei pe o insula pustie. Raspuns incredibil!

Rezultatele unui studiu comandat de Google in cinci tari din Balcani arata ca romanii sunt dependenti de gadgeturile conectate la internet. Intrebati ce ar lua pe o insula pustie, jumatate dintre femei ar alege sa ia cu ele un calculator sau un smartphone conectat la internet.

La fel ar face si 34% dintre barbati, cu toate acestea prima lor optiune ar fi un cutit.

Potrivit datelor Eurostat, doar unul din trei romani (32%) foloseste internetul in fiecare zi, cel mai scazut procent dintre cele cinci tari incluse in studiu. Toti spun ca intra pe internet de indata ce se trezesc.

Cei mai multi romani folosesc internetul pentru a cauta stiri si informatii, insa si pentru a se conecta la mediile sociale: 75% dintre ei intra frecvent pe retelele de socializare. Facebook este lider incontestabil: 97% dintre romanii care folosesc mediile de socializare au un cont de Facebook.

Majoritatea romanilor, 60%, isi cauta numele pe Google, iar 57% dintre femei cauta informatii despre partenerul de viata.

Romanii sunt si cei mai impatimiti autori de bloguri dintre toate tarile participante la studiu: 12% detin bloguri, in timp ce in celelalte tari procentul abia ajunge la 7%.

Sursa foto: showbiznisz.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea