Social

#efecte consum cola #experiment #bauturi carbogazoase #cola #barbat

Ce a patit un barbat care a baut 2,5 litri de cola pe zi!

Un barbat in varsta de 50 de ani a tinut sa realizeze un experiment inedit: a baut timp de o luna de zile cate 10 cutii de coca-cola pe zi, adica in jur de 2,5 litri. Dupa cele 30 de zile, americanul cantarea cu 12 kilograme mai mult, scrie dailymail.co.uk.

Nu a fost singura schimbare legata de sanatatea barbatului. Geoge Prior a constatat ca avea tensiunea crescuta, simtea in mod constant nevoia de a manca dulciuri si devenise dependent de bautura carbogazoasa.

Sursa foto: dailymail.co.uk

"I-am facut pe oameni sa se gandeasca la cat zahar consuma si cat de nesanatos este pentru corp. As prefera sa nu mai repet aceasta experienta. Nu-mi place sa cantaresc atat de mult. Pe langa asta, a fost de-a dreptul iritant sa beau 10 cutii de cola zinic: ma simteam mereu balonat, mergeam des la toaleta si toata casa mea era plina de cutii goale", a marturisit Prior.

Dupa ce a renuntat la experiment, George a slabit 2,5 kilograme in patru zile. "Copiii nu ar trebui sa bea sucuri cu zahar. Parintii lor trebuie educati astfel incat sa stie ca doar pentru ca pe un suc scrie ca este natural sau organic, asta nu inseamna ca nu contine deloc zahar", a mai spus el.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Potrivit presedintelui Coca-Cola Europa, James Quincey, o doza de cola contine 35 de grame de zahar, adica sase lingurite.

Sursa foto principala: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea