Social

Ce a facut Tariceanu dupa ce a votat pe langa lege

Prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu si sotia sa, Ioana, si-au sarbatorit baietii, de Ziua Copilului , la o inghetata pe o terasa din parcul Herastrau . Premierul s-a relaxat duminica dupa-amiaza, in asteptarea rezultatelor la primul tur al alegerilor locale, la terasa Casa di David din parcul bucurestean Herastrau. Calin Popescu Tariceanu si sotia sa, Ioana, au profitat de cele cateva ceasuri libere si si-au scos baietii la o “tratatie” cu inghetata si oranjada, de ziua lor, Ziua Copilului.

In tinute elegante, dar lejere, de vara, membrii familiei Tariceanu s-au asezat la o masa pe terasa de pe malul lacului Herastrau si au savurat cate un delicios profiterol insotit de cate o racoritoare si s-au pus la curent cu ultimele noutati din viata baietilor. Familia Tariceanu a primit si cateva “vizite” la masa, cunoscuti sau colegi de partid de-ai premierului care au venit sa-si salute respectuos seful.
Au fost si cativa admiratori care l-au salutat pe liderul PNL.

Respectand eticheta, Calin Popescu Tariceanu si-a salutat oaspetii de-o clipa in picioare. Discret, garzile SPP s-au asigurat ca premierul nu e nici macar o clipa in pericol. Desi a sesizat prezenta in apropiere a ziaristilor, Calin Popescu Tariceanu nu a parut deranjat, dar nici nu a dat vreun semn amical.

Dupa aproximativ o ora, premierul a platit cash consumatia si a plecat. La bordul decapotabilei sale, Calin Popescu Tariceanu, care si-a condus singur masina, a aparut alaturi doar de fiul sau cel mare, in dreapta. Sotia sa, Ioana, cu fiul cel mic au plecat cu o alta masina.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea