Social

#ninsori #sate izolate #cazuri sociale #donatii

Cazuri afectate de ninsori pe Imparte.ro

Multe din cazurile afectate de au atras atat atentia, cat si ingrijorarea oamenilor care priveau la saracii neputinciosi afectati de ninsori , in timp ce ascultau stirile de ultima ora pentru a se informa unde s-au mai trimis ajutoare pentru a salva vietile oamenilor.

Am sesizat si noi, echipa , cateva cazuri afectate de ninsori care au cerut ajutor pe pentru a se incalzi si pentru a se hrani.

Iata patru cazuri afectate de ninsori pe Imparte.ro

Mihaila Lucian

Dupa cum bine stim, iarna a pus stapanire pe judetul Buzau, iar Mihaila Lucian este unul din cazurile afectate de ninsori, si are nevoie de ajutor. Lucian are mare nevoie de lemne de foc, alimente si chiar bani pentru medicamente. Mihaila Lucian este o persoana cu handicap grav accentuat si are o familie numeroasa, cu patru copii, doi baieti si doua fete. Locuieste cu sotia si cei patru copii intr-o casa cu doua camere foarte mici.

Pagina de caz Mihaila Lucian

Cristea Cristina

Daca locuiti sau aveti rude prin apropiere, ajutati o familie afectata de ninsori din satul Cotorca, comuna Gl-Silistea, judetul Buzau, care a ramas fara lemne si alimente. Cristea Cristina va roaga sa nu ramaneti indiferenti la suferinta familiei ei.  Citeste continuarea articolului pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea