Social

Cazul Videanu - Braconaj pe autostrada

Anchetatorii care cerceteaza cazul impuscarii lui Marian Videanu , fratele primarului general al Capitalei, sustin ca se prefigureaza tot mai mult varianta braconajului in padurea de la kilometrul 44.
In apropiere de Autostrada Bucuresti-Pitesti, in Dambovita, localnicii din comuna Croitori au vazut duminica mai multi caini de vanatoare si oameni inarmati in Padurea Pineanca, de langa satul lor, cel mai probabil locul in care Videanu a fost impuscat, in plin braconaj .

IPOTEZE. Surse din randul investigatorilor au declarat ca "se pare ca erau intr-o masina patru persoane care au participat la o vanatoare neautorizata. Printre ei, Marian Videanu si Alexandru Boroi. Ei au iesit din padure in dreptul kilometrului 44 pentru ca aveau nevoie de o ambulanta.

Acum asteptam expertiza balistica de la Bucuresti si vindecarea lui Marian Videanu pentru a ne putea conduce in teren la locul vanatorii". Mai mult, politistii care ancheteaza cazul au ridicat de la spital un tricou si un pulover pe care se presupune ca le-ar fi purtat Marian Videanu in ziua in care a fost impuscat. Paradoxal, doar puloverul este gaurit de alica, tricoul, nu. Cel putin asa au declarat politistii.

PROCES. Victima pare ca vrea u orice chip sa tina ascunse dedesubturile acestui incident. Antena 1 a prezentat aseara o marturie ajutatoare, din partea lui Gheorghe Pauna, proprietarul domeniului de vanatoare unde se presupune ca ar fi fost impuscat Videanu. Acesta vorbeste pe sleau despre inclinatia catre braconaj a unor membri ai familiei primarului general. El sustine insa ca paznicul Ocolului Silvic Vareni n-a auzit nici un fel de foc de arma , povestind ca s-a confruntat cu familia Videanu in instanta ca urmare a dorintei membrilor familiei primarului general al Capitalei de a vana cu orice chip .

CAZ SIMILAR. Conform Antenei 1, Marian Videanu a mai fost implicat si in alt caz de braconaj. Chiar a amenintat cu arma cand a fost prins la vanatoare ilegala. Nervos din cale-afara ca n-ar fi fost lasat sa vaneze cand vrea el, fratele primarului general l-a impuscat pe un paznic. Marian Videanu a obtinut stingerea conflictului dupa cateva infatisari la tribunal. Atunci nu avea permis de portarma. Se pare ca acum s-a intamplat iar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea