Social

#gregorian bivolaru #misa #miscarea de integrare spirituala in absolut

Cazul Gregorian Bivolaru va fi rejudecat

Dosarul in care Gregorian Bivolaru, liderul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), a fost achitat pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori va fi rejudecat, a decis, joi, instanta suprema.

Judecatorii au admis astfel recursul procurorilor si au anulat toate deciziile luate anterior de instante, informeaza Mediafax.

De asemenea, s-a hotarat ca primul termen de judecata la Curtea Suprema sa fie pe data 24 mai 2012.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) vor apela dupa caz, partial sau integral, ;a probele din acest dosar, urmand sa ia, la final, o decizie definitiva.

Tribunalul Sibiu si Curtea de Apel Alba Iulia au decis achitarea lui Gregorian Bivolaru, pentru o parte din infractiunile pentru care a fost judecat, respectiv perversiune sexuala in forma continuata, doua infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si doua infractiuni de trafic de minori. Decizia Curtii de Apel a fost contestata la ICCJ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea