Social

#bursa sibiu #cristian sima #clienti cristian sima #pagubiti cristian sima

Cazul Cristian Sima: Prejudiciile aduse clientilor se ridica la zeci de milioane de euro

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a adus clientilor sai prejudicii in valoare de zeci de milioane de euro, sustine Dan Stoicescu, avocatul pagubitilor.

Stoicescu spune ca incepand cu data de 15 octombrie clientii pe care ii reprezinta vor depune plangeri impotriva lui Sima.

"In momentul de fata, clientii nu au facut toti demersuri, nu stim dimensiunea reala a prejudiciului total. Nu toti clientii au avut acelasi tratament din punct de vedere al investitiilor lor. Sunt prejudicii intre 200.000 de euro - 5 milioane, 70 de milioane de euro. S-a vehiculat aceasta suma de 70 de milioane de euro. Au fost ieri clienti in fata WBS Romania unde au prejudicii de 2 milioane sau 5. Cati ca ei or fi, inca nu stim", a declarat avocatul la Realitatea TV.

Intr-o scrisoare primita de jurnalistul Radu Soviani, brokerul a recunoscut ca a pierdut banii clientilor.

Cristian Sima, revocat miercuri din functiile de presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, nu poate fi contactat din 1 octombrie. Potrivit unor zvonuri de pe piata de capital, Sima ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea