Social

#litoral #constanta #cazino #ministerul turismului #cazinoul constanta # reabilitare cazino constanta

Cazinoul din Constanta va fi renovat de Ministerul Turismului

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va prelua Cazinoul din Constanta , cladirea acestuia urmand sa fie reabilitata, potrivit unei hotarari aprobate de Executiv in cadrul sedintei de miercuri.

Anuntul a fost facut chiar de Elena Udrea, ministrul de resort: "Dupa 100 de ani de existenta in proprietatea statului cazinoul era cat pe ce sa fie dat de domnul Mazare (n.r. - Radu Mazare, primarul orasului Constanta) unei companii private. Urma sa il instraineze, decizia fusese luata, dar la presiunea opiniei publice s-a incercat gasirea altei solutii".

"Din pacate, acest cazinou putea fi reabilitat din fonduri europene daca domnul primar Mazare facea efortul de a scrie un astfel de proiect cu finantare din fonduri europene. Pana acum nu a completat lista proiectelor pe care ar trebui sa le depuna pentru a fi finantate din cele 93 de milioane de euro pe care Constanta le are la dispozitie. Avem un singur proiect semnat, altele sunt depuse, dar nu la minister. Dansul nu stie nici procedura de accesare a fondurilor europene", a adaugat Udrea.

Dupa ce vor fi finalizate lucrarile de reabilitare, cladirea Cazinoului va fi transferata inapoi la Consiliul Judetean Constanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea