Social

#telefon cezariana #culpa medicala #cezariana

Caz incredibil! Dupa cezariana, s-a trezit cu un telefon care ii vibra in burta!

O femeie de 36 de ani din Iordania a trecut prin momente cumplite dupa o cezariana. Cand a ajuns acasa a simtit ca ceva ii vibreaza in abdomen. Era telefonul medicului care o operase!

Hanan Mahmoud Abdul Karim a apelat la serviciile unei clinici private din Amman pentru a-si aduce pe lume baietelul. Potrivit dailymail.co.uk, operatia cezariana a decurs bine, iar bebelusul ei este perfect sanatos. Doar ca lucrurile s-au complicat abia dupa.

Mama tinerei povesteste ca, imediat dupa externare, cand sarbatoareau acasa noul membru al familiei, a simtit vibratii in zona abdominala. S-a alarmat abia atunci cand durerile au devenit greu de suportat. La un control cu raze "X", medicii de la spitalul din Al Bashir au observat un corp strain. Operatia i-a fost redeschisa rapid, iar chirurgii au extras din pantecele femeii telefonul medicului care o ii facuse cezariana.

Cazul femeii a ajuns subiect de discutie in Parlamentul din Iordania, care a cerut sa se faca o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat mai exact in sala de operatie.

Sursa foto: nigerianbulletin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea