Social

Catrinel Menghia a fost in Romania doar pentru o zi

Cel mai faimos top-model din Romania, Catrinel Menghia , a venit in Romania, saptamana trecuta, doar pentru o zi, pentru realizarea pictorialului revistei Maxim.

Shooting-ul a fost realizat la marginea orasului, avand ca decor un avion, care, in viziunea revistei, reprezinta un simbol al libertatii si, in ultima instanta, al fericirii.

Cu toate ca n-a insotit-o la pictorial , asa cum face de obicei, sotul ei, Massimo, i-a fost aproape. Atat la telefon (a sunat-o de cel putin trei ori pe durata sedintei foto ), cat si trupeste: Catrinel are un spectaculos tatuaj pe abdomen , care-i exprima simplu, firesc, sentimentele matrimoniale : Massimo per sempre.

Acest pictorial nu va ramane unica experienta a lui Catrinel cu celebra revista pentru barbati , ea urmand sa pozeze la Miami, in perioada imediat urmatoare, pentru editia americana a revistei, care vinde lunar 2,5 milioane de exemplare.

Catrinel a dezvaluit, in premiera, ca va semna un contract cu celebra revista Sports Illustrated, care va insemna consacrarea ei definitiva in Statele Unite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea