Social

Catia Maxim ofera un exemplar “Inca un pas” in cadrul unui concurs pe blogul sau

Catia Maxim ii asteapta pe toti cei ce doresc sa o cunoasca mai bine, sa dialogheze pe temele propuse Pe canapeaua Catiei - catiamaxim.wordpress.com- blogul sau.  

Autoarea romanului Inca un pas a lansat deja pe blog doua teme interesante de discutie, cea mai recenta fiind legata de “Ce facem cand cuplul devine un triunghi ?”.

Participantii la aceasta tema au sansa de a castiga un exemplar al romanului Catiei Maxim.

“Tema este interesanta si actuala in multe cupluri de la noi si nu numai. Sunt sigura ca va fi o dezbatere aprinsa si ii astept pe toti cei interesati sa participe. Si fiindca vorbim de Smara, de roman si de situatia infatisata acolo in paralel cu cele din realitate, m-am gandit sa le ofer celor interesati posibilitatea de a castiga un exemplar al romanului” a declarat Catia Maxim.

Castigatorul va fi ales dintre cei ce comenteaza insemnarea Ce facem cand cuplul devine un triunghi? , aici , pe blog pana miercuri, iar anuntarea sa va avea loc joi, 20 martie.

Inca un pas  este un roman atipic despre casatorie, infidelitate , sex si iubire aparut la Editura Echinox din Cluj. O poveste despre o situatie ce se naste  in viata multor cupluri: infidelitatea. El, sotul, este atras de o alta femeie. S-ar spune ca o inseala. Dar ce inseamna de fapt a insela? Si cum reactioneaza o sotie intr-o astfel de situatie? Smara, eroina cartii, alege o cale mai putin batatorita. E o nevasta cu idei solide despre iubire, despre viata. Are doua alternative: sa  lupte (eventual sa insele) sau sa cedeze? Adrian si Smara traiesc o drama. Cumplita! Drama tuturor cuplurilor care nu au comunicat suficient, adunand frustrarile una dupa alta.

Inca un pas  poate fi achizitionata din  reteaua de librarii din Bucuresti si din tara, din reteaua Carturesti, sau prin comenzi pe email – la Libraria Carter, vanzare carte on-line, Lumea cartii, sit-ul firmei Alfa si Omega, Libraria Mihai Eminescu, Libraria Noi , accesandu-se pur si simplu numele autoarei.

O poveste despre noi toti. O carte totusi optimista.

Cu Inca un pas, Catia Maxim debuteaza ca autor in Romania. Nascuta in Bucuresti, absolventa a facultatii de litere, a fost cativa ani profesor de limba romana, dupa care a parasit invatamantul. A lucrat la o editura pentru copii, la corectura, apoi in cadrul redactiei.  

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea