Social

#dacia #zile libere #ford #angajati #romgaz #prime de Paste

Cati romani vor primi prime de Paste

Din cauza crizei economice, multi romani vor ofta si anul acesta dupa o prima de Paste. Potrivit unui sondaj recent, doar o companie din zece isi va rasplati angajatii cu prime de Paste anul acesta, iar un angajator din cinci  spera sa isi multumeasca angajatii cu ocazia acestei sarbatori doar cu cateva zile libere.

Conform datelor sondajului, doar 13% din romani vor fi recompensati de Paste cu prime in bani, in timp de 9% vor primi tichete cadou. De prime in bani vor avea parte in general angajatii marilor companii precum Dacia si Ford. De exemplu, cu ocazia sarbatorilor de Paste, compania Ford va oferi angajatilor sai o prima de Paste de 981 de lei, iar cei de la ArcelorMittal vor incasa o prima de 200 de lei.

Totusi, prime in bani vor primi si angajatii catorva companii de stat, printre care si cei de la Romgaz, care vor incasa o prima de 700 de lei, dar si cei de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care vor primi prime de 600 de lei. Angajatii de la Administratia Canalelor Navigabile vor fi si ei recompensati cu un bonus de 250 de lei.

De asemenea, si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare va oferi angajatilor prime consistente, desi aceasta are datorii la bugetul de stat de peste 800 de milioane de lei.

Sursa foto: mediasinfo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea