Social

#buget Mos Nicolae #cadouri mos nicolae #mos nicolae

Cati bani dau romanii pe cadourile de Mos Nicolae

Aproape 90% dintre casele romanilor din mediul urban vor fi vizitate de Mos Nicolae, conform celui mai recent studiu de piata realizat de Mednet Marketing Research Center.

Intentia de a-i „rasfata” pe cei dragi cu cadouri, chiar daca sunt de valoare mai mica, este mai ridicata in orasele mici (93,2%), comparativ cu orasele mari (peste 100.000 locuitori) unde doar 87,7% dintre acestia vor „imbraca” haina mosului Nicolae.

In ceea ce priveste cadourile oferite de Mos Nicolae, acestea vor fi multe si diversificate, insa vedete vor fi dulciurile, peste 70% dintre oraseni declarand ca intentioneaza sa le cumpere pentru a le oferi celor dragi. In topul preferintelor de cumparaturi raman jucariile, dar si articolele de imbracaminte/incaltaminte, cosmeticele/parfumurile si fructele.

Cu toate acestea, peste 12% dintre oraseni intentioneaza sa ofere cadou de Mos Nicolae un smartphone sau o tableta. De asemenea, pe langa alte cadouri, cei mai putin inspirati sau mai ocupati vor oferi si bani.

Si pentru ca totul se rezuma la cat ”ne tine buzunarul”, de Mos Nicolae orasenii vor aloca un buget mediu de 306 lei pentru cadouri. Mai mult de atat, in orasele mari cu peste 100.000 de locuitori suma medie alocata pentru cumparaturile de Mos Nicolae isi continua trendul ascendent si ajunge la 310 lei, in usoara crestere comparativ cu cea din anul 2014 (294 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea