Social

#catalog #scoala #elevi

Catalogul on-line le permite parintilor sa verifice oricand note si absente

Parintii pot verifica situatia scolara a copiilor lor folosind computerul sau telefonul mobil. La Iasi a fost lansat ieri un program de monitorizare a elevilor, prin care parintii pot avea acces la catalogul online al copiilor lor, pentru o taxa de 11 lei pe luna.

Noul online care si-a facut debutul la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” ii va face pe parintii care sunt prea ocupati pentru a trece pe la scoala, sa poata avea control asupra evolutiei scolare a copiilor lor.

Potrivit Evenimentul Zilei, programul stocheaza note, absente , calculeaza mediile si face topuri ale clasei si, in plus, permite transmiterea de mesaje intre parinti, elevi si dascali . Acest catalog virtual ar putea fi implementat la nivelul intregii tari, in lunile urmatoare. “Softul va fi utilizat de parinti, elevi si profesori, folosind autentificarea prin nume de utilizator si parola ”, a precizat, pentru EVZ, Costi Andriescu, PR Manager al “Adservio Center”, firma care a implementat programul de la Iasi.

Parintii primului liceu din Iasi unde a fost instalat programul sunt inantati aceasta idee, de a-si putea supraveghea copilul, fara sa fie nevoie sa treaca prea des pe la scoala. Nu aceeasi parere au fost parintii bucuresteni, care la instalarea unui program asemanator, in urma cu trei ani, nu au fost prea entuziasmati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea