Social

Catalina Iancu este noul "Model Of The Universe" 2005

Reprezentanta Romaniei la finala mondiala a concursului "Model Of The Universe 2005", desfasurata in antalya , Catalina Iancu, a castigat titlul suprem si Premiul Best Hair 2005. Este practic al treilea succes major al organizatiei Miss tourism World Romania, dupa ce Mihaela Tudor cucerea in 2002 titlul Miss Bikini World in Malta, iar Alina Ciorogariu devenea Miss Tourism World 2003 in Venezuela. Cea de-a doua reprezentanta a Romaniei in Antalya, Elena Turtureanu, a obtinut Premiul special Platinum Models 2005. In Antalya s-a desfasurat si finala mondiala Miss Bikini World 2005, castigata de reprezentanta Braziliei. De asemenea a fost desemnata si Miss Internet 2005 in persoana reprezentantei Africii.


Aproape 50 de concurente din peste 40 de tari de pe cinci continente soseau in Turcia, la inceputul lunii decembrie, gazda fiind Hotel Santai, unul dintre cele mai frumoase, elegante si exclusiviste cluburi din regiunea Antalya. Miss Tourism World Organisation, cu sediul la Londra, al carei presedinte este John Singh, a reusit sa reuneasca din nou pe cele mai frumoase fete inscrise la ultimele doua finale mondiale ale concursurilor de frumusete si modelling Miss Bikini World si Model of The World 2005. Evenimente unice la care au fost prezente si tari precum Guatemala, Brazilia, China, Zimbabwe, Kenya, Kazahstan , Ucraina, Taiwan si Japonia, alaturi de toate tarile europene care si-au trimis reprezentantele in Antalya. Catalina Iancu (19 ani, studenta la Facultatea de Marketing si Afaceri Internationale, Bucuresti) - Model of The World Romania 2005 - si Elena Turtureanu (20 ani, studenta la Facultatea de Drept din Brasov, dar originara din Rep. Moldova) au fost cele doua reprezentante ale tarii noastre la ambele finale mondiale gazduite de fastuoasa sala de spectacole a Complexului Santai din Belek-Antalya.

Prima finala a adus titlul de Miss Bikini World 2005, Braziliei, castigatoare fiind declarata in unanimitate Cristiane Biazioli, 20 ani, model si studenta in Sao Paolo. Podimul a fost completat in ordine de reprezentantele Germaniei (Berlin), Poloniei si Boliviei, care si-au adjudecat alte doua premii speciale (Miss Press si Miss America Centrala ).

Cel mai asteptat eveniment era insa finala mondiala a Model of The Universe 2005, care avea sa aduca delegatiei Romaniei cea mai mare bucurie. Mai intai din partea Elenei Turtureanu, care a castigat Premiul Platinum Models 2005. Apoi, pentru a doua oara in istoria concursurilor de frumusete de pe la noi (dupa succesul Alinei Ciorogariu in Venezuela), reprezentanta Romaniei - Catalina Iancu - a devenit Model of The Universe 2005. Ea a fost urmata de Bahtigul Kulseitova (Kazahstan), Petra De Groodt (Belgia) si de Daniela Domroese (Germania, reprezentanta a Berlinului), aceasta din urma ocupand cu o seara inainte locul I la finala Miss Bikini World 2005.

"Acest titlu reprezinta pentru mine o noua treapta in cariera mea, mai ales ca in ianuarie voi pleca la Londra impreuna cu Alina Ciorogariu, la invitatia Miss Tourism World Organisation" - a spus Catalina. Reprezentantele noastre s-au intors sambata seara la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea