Social

#inchisoare #arestare #catalin voicu

Catalin Voicu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Catalin Voicu a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Dupa aproape patru ore de audieri, Instanta Suprema a aprobat cererea de arestare a senatorului Catalin Voicu formulata de DNA.

"Inalta Curte de Casatie si Justitie admite propunerea de arestare preventiva formata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DNA, sectia de combatere a coruptiei, si dispune arsetarea preventiva al lui Voicu Catalin , senator in Parlamentul Romaniei pe o perioada de 30 de zile, incepand cu 30 martie pana la 28 aprilie 2010 inclusiv. Se dispune emiterea de arestare preventiva. Recursul se primeste in termen de 24 de ore de la pronuntare", a declarat unul dintre judecatori.

Catalin Voicu a pleacat singur spre arest

Senatorul Catalin Voicu a plecat singur, in jurul orei 19:45, de la locuinta sa, catre Directia Cercetari Penale, de pe langa Politia Capitalei , pentru a fi arestat.

Catalin Voicu s-a predat politistilor

"Mi-am facut bagajele. Sunt pregatit. Dupa cum vedeti nu ma tem. (...) N-am de ce sa ma tem pentru ca stiu exact ce-am facut", le-a spus Catalin Voicu jurnalistilor adunati in fata casei sale.

"Regina probelor in cadrul Parchetului, in interpretarea domniilor lor, a fost interceptarea. In anii '50 era denuntul. (...) Probele de baza au fost interceptarile. N-a fost audiat niciun martor", a mai spus Voicu.

In jurul orei 20:05, Catalin Voicu a intrat pe poarta Directiei de Cercetari Penale a Politiei Capitalei, unde a declarat: "Sunt pregatit sufleteste pentru tot ce e mai rau".

Intrebat daca este socat de decizia instantei, Voicu a spus: "In ziua de azi nu ma mai socheaza nimic si nu sunt un om care sa ma las socat. Nu ma las nici socat, nici impresionat, nici speriat".

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea