Social

#ministru #justitie #catalin predoiu #audieri #parlament #comisie

Catalin Predoiu este audiat astazi la Comisia juridica a Parlamentului

Venirea reprezentantilor Comisiei Europene la Bucuresti il duc pe ministrul Justitiei la audieri. Catalin Predoiu, va fi audiat, astazi, de senatorii din Comisia juridica a Parlamentului, principala tema de discutie fiind reforma din justitie in contextul raportului Comisiei Europene din luna iunie.

Chemarea lui Predoiu la Parlament are loc dupa ce toate grupurile politice din Senat au cerut audierea sefului de la Justitie. Potrivit EVZ, presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla , a declarat, ministrul vine la Comisie pentru a le prezenta senatorilor juristi stadiul reformei din justitie in Romania, inaintea raportului Comisiei Europene care va fi dat publicitatii in luna iunie.

In plus, Grebla a precizat ca intreaga responsabilitate a concluziilor europene privind justitia din tara noastra o are ministrul Justitiei, care a fost reconfirmat in aceasta functie de actuala coalitie de guvernare tocmai pentru a continua reformele incepute in mandatul Guvernului liberal.

In aceste zile se afla la Bucuresti o echipa de observatori ai Comisiei Europene care se afla in tara noastra intr-o a doua etapa a procesului de analiza a evolutiei tarii noastre la capitolul justitie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea