Social

Catalin Botezatu, sprijinit de Elena Ceausescu

In ultima vreme, fostul manechin Catalin Botezatu s-a decis sa se retraga din lumea mondena. Problemele de sanatate din ultima vreme l-au facut pe acesta sa-si doreasca sa traiasca altfel, departe de ochii indiscreti ai presei. Asa ca, momentan, vedeta se concentreaza asupra carierei si prea putin asupra vietii mondene. Decizia sa a fost un motiv bun pentru speculatii de genul ca "Botezatu a innebunit" sau ca "Botezatu nu mai viziteaza decat doctorii". Suparat din pricina rautatilor, Catalin a spus doar ca nu mai vrea sa ia parte la aceste evenimente la care participa doar non-valori.

Catalin Botezatu a acceptat provocarea "nasului" Radu Morar, acceptand sa faca cateva dezvaluiri incendiare in emisiunea acestuia de joi seara, de la B1 TV. El a marturisit ca a fost preferatul Elenei Ceausescu. Acest lucru a fost pana aseara doar un zvon, Catalin recunoscand ca, intr-adevar, era preferatul Elenei. "Avea o slabiciune pentru anumite persoane. Ii placea ca unii oameni sa-i daruiasca flori, iar unul dintre acestia eram eu", a marturisit Botezatu. "Elenei Ceausescu ii datorez cariera mea de manechin", a mai spus creatorul de moda. El a recunoscut ca a pasit pe acest drum sub indrumarea sotiei lui Nicolae Ceausescu.

Catalin a mai povestit cate ceva despre vremurile in care era manechin, alaturi de Dana Savuica sau Janine, fosta doamna Sarbu. "Erau alte vremuri. Ele erau niste femei adevarate", a spus designerul despre cele doua femei.

De-a lungul timpului, Botezatu a fost "cuplat" de carcotasi cu o serie de nume sonore din show-bizz-ul romanesc. El a declarat in aceeasi emisiune ca a avut o relatie amoroasa , pe vremea cand era manechin, cu o femeie pe nume Dana, care era pe atunci sotia unui om foarte important din Romania. Catalin a marturisit ca mai pastreaza si astazi legatura cu aceasta femeie. Din cele spuse de el, toate femeile cu care a avut relatii amoroase s-au bucurat de dragostea lui imensa. Botezatu a avut ocazia sa-si faca o cariera solida in America, unde a intalnit o femeie foarte influenta pe nume Kelly. Cei doi au fost impreuna cativa ani si urmau sa aiba chiar si un copil impreuna, doar ca vedeta noastra i-a spus "pas" bogatei americance chiar cand aceasta ramasese insarcinata. "Stiu ca am gresit si ca am parasit-o intr-un moment foarte greu pentru ea, era insarcinata. Dar asta e, inima mi-a spus altceva si m-am dus la Kelly si i-am marturisit ca nu putem ramane impreuna pentru ca m-am indragostit de cineva din Romania", a conchis el. Poate ca altii il condamna ca a renuntat la o viata lipsita de griji si la un viitor stralucit in tara tuturor posibilitatilor, America, dar el insa nu are nici un regret.

"Acest statut de VIP ieftin nu ne aduce decat necazuri".

Catalin Botezatu


Naveta la Milano

Pentru ca nu a mai aparut la evenimentele mondene din Capitala, Catalin a fost acuzat ca "am innebunit pur si simplu". Invitat in emisiunea Teo de la inceputul saptamanii, Botezatu a marturisit ca s-a saturat de mizeriile care se scriu in presa despre el si ca "m-am saturat sa ies la mondenitati si sa ma prostituez alaturi de ceilalti invitati, unde intalnesti aceleasi non-valori, aceiasi oameni care nu vor decat sa-si faca publicitate". Indignat de rautatile care s-au scris despre el in ultima vreme, cum ca face dese drumuri la Milano, din diverse motive, Catalin a mai spus ca "acest statut de VIP ieftin nu ne aduce decat necazuri. Sunt om, pot sa fac ce vreau fara sa trebuiasca sa dau nimanui socoteala. Daca ar fi sa fiu rau, le-as ura acestor oameni, care scriu aceste rautati despre mine, sa se duca si ei la Milano din aceleasi motive ca si mine, dar din bun simt, nu am s-o fac".

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati creatori de moda de la noi, Botezatu, ar vrea sa dea timpul inapoi: "Vreau sa ma intorc la ceea ce am fost acum 20 de ani. Asta e o provocare pe care mi-am asumat-o", a marturisit el in aceeasi emisiune.

Catalin Botezatu isi va lansa o noua colectie pe data de 8 martie, de Ziua Femeii.


Celebritate platita!

Faptul ca Elena Ceausescu era omniprezenta la toate defilarile de moda ce aveau loc in tara, la vremea respectiva, este un lucru stiut. La fel si faptul ca avea cativa favoriti in randul modelelor. Unul dintre preferatii ei a fost Catalin Botezatu. Creatorul de moda a recunoscut ca a ajuns manechin datorita Elenei Ceausescu, care a dorit cu orice pret ca el sa devina celebru.





Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea