Social

#Craciun romani #bani sarbatori romani #sarbatori romani #Revelion romani #cheltuieli romani

Cat ii costa pe romani sarbatorile de iarna. Cati bani dau pe mancare si pe cadouri

Aproximativ trei sferturi dintre romanii care locuiesc la oras cheltui sume intre 1.000 si 3.000 lei pentru Craciun si Revelion, in timp ce 17,9% dintre acestia vor avea la dispozitie o suma mai mica de 1.000 de lei, potrivit datelor studiului „Cumparaturile de Sarbatori”, realizat de MEDNET Marketing Research Center.

In orasele mari, cu peste 100.000 locuitori, suma medie alocata pentru Sarbatorile de Iarna inregistreaza un trend ascendent comparativ cu anii precedenti, bugetul mediu calculat pentru aceasta categorie de orase atingand o valoare de 1.698,81 lei.

Pentru mancare, romanii vor cheltui 649,25 lei, iar pentru produselor nealimentare (haine, incaltaminte, cosmetice, ornamente etc.) - 430,43 lei.

Bugetul mediu alocat de romani in 2016 pentru cadourile oferite celor dragi cu ocazia Sarbatorilor este de 564,69 lei.

Cele mai cautate produse, pentru a fi oferite celor dragi de Sarbatori, sunt articolele de imbracaminte / incaltaminte. Alte cadouri populare vor fi cosmeticele / parfumurile, dulciurile si jucariile. Cei care se vor bucura de aceste cadouri vor fi, in special, membri ai familiei: sot / sotie, partener(a), copii etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea