Social

#dacia duster #crossover #Dacia Duster imbunatatit

Cat costa noul model Dacia Duster cu design imbunatatit

Noul model Dacia Duster va fi lansat astazi, 16 octombrie, in Romania, potrivit anuntului oficialilor Dacia. Desi beneficiaza de un design imbunatatit, o plansa de bord revizuita si o antifonare mai buna, crossoverul costa la fel ca modelul precedent.

Cei care vor sa achizitioneze varianta cea mai noua a modelului Dacia Duster trebuie sa scoata din portofel 11.250 euro cu TVA pentru dotarile standard, printre care se numara si ESP-ul (taxat anterior cu 300 euro suplimentari) si airbagurile laterale.

Noul Duster se remarca printr-o parte frontala mai expresiva, calandru restilizat cu o noua grila de bandouri cromate si blocuri optice reinventate. Comenzile pentru geamuri sunt repozitionate pe portiere, iar motorul turbo TCe are o capacitate de 1,2 litri si 125 CP.

Dacia Duster in cea mai moderna forma a sa are si jante noi de aluminiu de 16 inci si pneuri pentru noroi si zapada, potrivit unui model crossover.

Sursa foto: romania-insider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea