Social

# speed cubing #castigatori Romanii au talent # finala romanii au talent #romanii au talent

Castigatorii surpriza ai showului "Romanii au talent"

Finala plina de emotie la cel de-al cincilea sezon "Romanii au talent". Pentru prima data in istoria emisiunii a castigat o echipa si nu una oarecare, ci una care a reusit o performanta extraordinara: un portret din cuburi Rubik.

După un show în care cei 15 finalişti şi-au prezentat numerele, în urma voturilor telespectatorilor, pe primul loc la "Românii au talent" s-au clasat cei trei tineri din trupa Speed Cubing, Cristian Leana, Martin Fronescu şi Flavian Glonţ. În marea finală a emisiunii, aceştia au prezentat un număr inedit de rezolvare a cubului Rubik, iar la final cei patru juraţi, Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul acestora.

Cei trei tineri au rezolvat câte un cub Rubik, în timp ce erau legaţi la ochi. La finalul numărului lor, aceştia au pregătit şi o surpriză, respectiv au prezentat portretele prezentatorilor show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş, pe care le-au realizat dintr-un singur strat de cuburi Rubik.

"Cel mai frumos spectacol este cel al creierului uman. Suntem năuciţi de mintea voastră", le-a spus şi Mihaela Rădulescu celor trei băieţi din trupa Speed Cubing, după ce aceştia şi-au prezentat numărul pe scena finalei "Românii au talent". După anunţarea câştigătorilor, cei trei membri ai Speed Cubing au început să plângă. "Vă mulţumim că ne-aţi votat", a spus Cristian Leana, în vârstă de 20 de ani.

Vezi aici spectacolul  oferit de echipa castigatoare. 

"Dragi români, vă iubim enorm şi sunt mândru că sunt român", a spus Flavian Glonţ, în vârstă de 17 ani. La rândul său, cel mai tânăr membru al Speed Cubing, Martin Fronescu, în vârstă de 12 ani, a spus: "Sunt foarte fericit. Este un moment extraordinar".

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat, în ordine, dansatorul de breakdance Bogdan Bolohan şi trupa de dansatori The Beat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea