Social

#parfumexpress.ro #concurs #parfum #Lolita Lempicka

CONCURS: Castiga un parfum Lolita Lempicka de la parfumexpress.ro

Parfumul este ca o prelungire a personalitatii tale. El iti da incredere in puterea ta de seductie, te energizeaza si iti ofera acel je ne sais quoi care ii face pe cei din jur sa te admire. Parfumexpress.ro iti da sansa sa castigi cel mai senzual, seducator si sexy parfum din toate cate exista: Lolita Lempicka.


Parfumexpress.ro, locul in care parfumurile vorbesc pentru tine


Cauti un parfum cu note florale, dulci, fructate, lemnoase sau orientale? Intra pe parfumexpress.ro si alege exact ceea ce ti se potriveste. Doar un click te desparte de parfumul tau pereche.

Sau poate esti interesata de produse cosmetice ori produse pentru machiaj. Parfumexpress.ro este locul in care trebuie sa ajungi daca vrei sa-ti faci un cadou de calitate, original, ori daca vrei sa faci unei persoane apropiate un cadou cu totul si cu totul deosebit.

In fiecare zi, parfumexpress.ro te intampina cu oferte imbatabile si, vorbind la modul serios, nu-i asa ca ti-ar placea sa-ti invalui pielea in parfumuri unul si unul, ce poarta semnaturi precum Lancome, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Givenchy sau Chanel?

Intra pe parfumexpress.ro, alege produsul pe care ti-l doresti si plateste cu 40-50% mai putin fata de pretul din magazine.


Castiga un parfum Lolita Lempicka in valoare de 149 lei


Parfumexpress.ro te invita la concurs. Participa si poti castiga un parfum Lolita Lempicka de 50 ml. Parfumul costa 149 lei, dar tu il poti avea gratuit.

Pentru a participa la concurs, explica-ne intr-un comentariu la acest articol de ce ai vrea sa castigi acest parfum. Ce iti inspira parfumul Lolita Lempicka?

Concursul, care iti aduce un parfum Lolita Lempicka, oferit de parfumexpress.ro, se desfasoara in perioada 13 noiembrie - 13 decembrie 2012. Castigatorul va fi anuntat pe data de 14 decembrie 2012.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea