Social

Castiga o sedinta foto inedita!

Te-ai gandit vreodata cum ar fi fost sa traiesti in Belle Epoque? Acum ai ocazia sa simti parfumul vremurilor de alta data si sa joci un rol in care cu greu te-ai purea regasi in secolul nostru. Acasa.ro si Foto Cabinet te invita la o calatorie inapoi in timp. Intr-un decor ce reinvie atmosfera vremurilor frumoase de la inceputul secolului XX, ai ocazia sa te simti speciala si cocheta alaturi de copilul tau, intr-o sedinta foto inedita: fotografii unice, lucrate si colorate manual dupa tehnologia de acum 100 de ani. Si pentru ca tu si copilul tau veti fi personajele principale in acesta foto , veti primi la Fotocabinet vestimentatia si accesoriile potrivite pentru aceasta fascinanta calatorie in trecut. De 8 martie sarbatorim femeile. Dar le-am pregatit aceasta transformate tuturor acelor femei cate au devenit mame. Trimite-ne un gand sau un mesaj despre ceea ce inseamna pentru tine sa fii mama si vei sarbatori 8 Martie alaturi de copilul tau intr-un cadru cu totul inedit, incarcat de nostalgie si lux unde veti participa la o sedinta foto inedita si mai mult de atat, veti avea ocazia sa simtiti fiorii perioadei intrebelice intr-un Bucuresti care nu mai exista. Detalii concurs:
  • Concursul se desfasoara in perioada 22 februarie – 8 Martie;
  • Conditia de participare la concurs este sa iti faci cont pe Acasa.ro si sa ne scrii la adresa feminin@acasa.ro gandurile tale despre ceea ce inseamna pentru tine sa fii mama;
  • Se vor oferi doua premii constand in sedinte foto la Foto Cabinet ;
  • Castigatoarele vor fi anuntate pe data de 8 Martie, atat pe site in pagina de concurs cat si personal pe adresa de mail; Mult succes!
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea