Social

# ochelari polaroid #concurs Craciun #concurs acasa.ro

Castiga o pereche de ochelari Polaroid!

Anul acesta, Craciunul vine mai devreme! Cu premii numeroase de la Acasa.ro! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti completezi datele mai jos, pentru ca Mos Craciun sa te gaseasca.  

Protejeaza-ti ochii! Ochelarii de soare sunt un accesoriu nelipsit vara, dar la fel de folositor si in sezonul rece, cand zapada ne orbeste. Specialistii recomanda sa purtati doar ochelari cu filtru UV, polarizati, in caz contrar va puteti afecta vederea. 

Acasa.ro iti ofera 3 perechi de ochelari Polaroid. Castigatorii vor fi stabiliti, prin tragere la sorti, pe 8, 15, respectiv 22 decembrie si se vor alege din participantii la concurs din saptamana anterioara! Completeaza formularul de mai jos pana duminica, ora 23:59, si intra in cursa!

De asemenea, participarea in aceasta etapa de concurs iti asigura si intrarea in cursa pentru PREMIUL CEL MARE: O excursie de doua zile la munte! Acordata la sfarsitul campaniei, adica pe 22 decembrie, de Infoturism.ro si Infopensiuni.ro, aceasta presupune cazare gratuita la Cabana Suior in perioada ianuarie-februarie pentru doua persoane.

La tragerea la sorti finala participa toti cei care completeaza formularul de concurs in perioada 6-21 decembrie. 

Vezi aici celelalte premii ale concursului Acasa.ro! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea