Social

#cumparaturi #casa #bani #gradina # castiga bani #bani de cumparaturi

Castiga bani de cumparaturi! 500 de lei saptamanal pentru casa si gradina ta!

Aboneaza-te acum gratuit la newsletterul German Electronics si poti castiga saptamanal 500 de lei bani de cheltuiala pentru casa si gradina ta in magazinul online www.germanelectronics.ro!

Aboneaza-te la newsletter aici si vei fi informat personal de toate noutatile si ofertele din lumea tehnicii! Fii primul care stie totul despre casa si gradina.

German Electronics SRL este unicul distribuitor al produselor companiei germane Conrad Electronic in Romania, unul din liderii europeni in distributia produselor electronice. Cele peste 26.000 de produse Conrad pot fi comandate prin intermediul cataloagelor si a magazinului online www.germanelectronics.ro.

Poti alege dintr-o gama extrem de variata de produse din urmatoarele categorii: ceasuri, sisteme de afisare si prognoza meteo, sisteme de protectie pentru familie, sisteme de securitate, diverse produse care functioneaza cu energie solara, sisteme de iluminat, lanterne, calculatoare si tehnica de birou, gadgeturi electronice, sisteme de sunet si lumina, echipamente pentru sanatate si ingrijirea corpului, electronica auto, sisteme de masurare, kituri de bricolaj, hobby si timp liber, etc.

Pe langa produsele comercializate, unele exclusive pe piata romaneasca, German Electronics ofera consultanta referitor la toate electronicele puse in vanzare si la domeniul lor de aplicabilitate.

Nu uita, aboneaza-te acum la newsletterul German Electronics si poti castiga saptamanal 500 de lei bani de cheltuiala pentru casa si gradina ta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea