Social

Cartonas galben pentru flatulenta

Un fotbalist britanic a primit un cartonas galben fiindca a dat vanturi in timpul executarii unei lovituri de penalty a echipei adverse.

Cartonasul galben a fost acordat unui jucator al echipei Chorlton villa in timpul unei partide cu International Manchester. Acesta a avut o eliberare de gaze in momentul in care echipa adversa executa un penalty.

Arbitrul a considerat actiunea drept "purtare nedemna de un gentleman" si a sanctionat jucatorul, lucru care a dus la repetarea loviturii.

Ian Treadwell, managerul echipei Chorlton Villa, a declarat pentru The Guardian ca echipa lui a invatat o lectie importanta in urma partidei, dar contesta decizia. "Celalalt jucator a reluat penalty-ului pentru ca era o lovitura proasta si nu a avut nimic de-a face cu nici un zgomot. Nimeni din echipa lor nu a protestat dupa prima lovitura de penalty", a adaugat el.

Oficialii echipei Chorlton Villa asteapta raspunsul la plangerea depusa Asociatiei de Fotbal din Marea Britanie, in care cer explicatii despre decizia arbitrului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea