Social

#permis auto #examen medical #epilepsie

Carnete de conducere pentru orbi si epileptici!

Unele scoli de soferi accepta elevi cu orice fel de afectiune care i-ar putea impiedica sa conduca. Mai mult, le promit fise medicale falsificate si ajutor in a obtine permisul auto, in schimbul unui onorariu.

Un reportaj cu camera ascunsa , realizat de Stirile ProTV, arata nivelul de coruptie din lumea scolilor auto. Fara sa se gandeasca la consecintele legale si morale, unii sefi ai scolilor si instructori independenti isi vad doar de buzunar.

Reteaua include si medici care semneaza fise de sanatate false. In dosarul pentru permisul auto, trebuie sa fie prezente parafe de la oftalmolog , neurochirurg, psihiatru , ORL-ist si un chirurg ortoped. Unii rezolva insa toata birocratia cu cateva sute de lei. 

Politistii spun ca nu au cum sa intervina. Ei nu au voie sa ii controleze nici pe doctori si nici pe patronii scolilor de soferi. Organele recunosc ca, cei care sunt dispusi sa dea spaga, pot intra in posesia permisului auto chiar daca au probleme serioase de vedere sau ar putea lesina la volan.

Urmareste reportajul cu camera ascunsa:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea