Social

#opc #carne #carne mucegaita #hypermarket

Carne mucegaita pe raftul unui hipermarket

Carne garnisita cu mucegai – nu, nu este o noua inventie a vreunui bucatar iscusit, ci realitatea de pe rafturile unui supermarket din Timisoara. Un barbat a fost cat pe ce sa cumpere jambon “Padurea Neagra” din magazinul Kaufland din Timisoara, insa s-a oprit la timp. S-a multumit doar cu cateva fotografii, pe care le-a trimis la Oficiul pentru Protectia Consumatorului .

Timisoreanul care a avut ghinionul sa gaseasca carnea plina de mucegai in raftul hypermaketului Kaufland de pe strada Gheorghe Lazar, a declarat pentru Adevarul ca in galantar existau cel putin cinci astfel de caserole. Barbatul a precizat faptul ca dupa ce a fotografiat carnea, a fost luat la intrebari de angajatii magazinului, care i-au explicat faptul ca vina este a producatorului, care nu a ambalat bine produsul.

"Produsul este in termen de garantie. Carnea din acelasi lot nu este mucegaita", a mentionat Cristian Anicza, seful departamentului Food din cadrul Kaufland Timisoara, citat de Adevarul. Reprezentantul magazinului a adaugat faptul ca nimeni nu a vazut carnea stricata pentru ca aceste caserole nu ar mai fi existat pe raft.

Timisoreanul care a gasit carnea mucegaita nu a si cumparat-o, insa a fotografiat-o. Pozele au ajuns la inspectorii OPC care nu au reusit insa sa faca un control in cursul zilei de duminica, din cauza lipsei de personal care sa lucreze in week-end. La controlul efectuat in aceasta dimineata, inspectorii OPC Timisoara nu au mai gasit nici o caserola cu jambon "Padurea Neagra" cu mucegai.   


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea