Social

#carne expirata #pui expirat #gheare pui

Carne de pui expirata de 46 de ani, vanduta in magazine

Un nou scandal alimentar a izbucnit de curand in China, unde au fost descoperite mai multe tone de carne de pui expirata de 46 de ani ce urmau sa ajunga in restaurante si magazine.

Autoritatile chineze au mentionat ca este vorba despre gheare de pui, care au fost injectate cu substante chimice ce dau un aspect proaspat carnii.

Ghearele pui sunt o delicatesa in China si din vanzarea lor ies bani destul de frumosi. Tonele de gheare de pui au fost aduse ilegal in tara de traficanti, potrivit anchetatorilor.

"Oameni de afaceri au importat alimente congelate neinspectate, precum ghearele de pui, pe care le procesau in fabrici sau magazine locale si le vindeau mai departe localurilor din China.


Un miros extrem de greu putea fi simtit in intreaga zona de procesare. Dupa doua minute, pur si simplu nu mai puteai suporta, trebuia sa iesi", a declarat Li Jianmin, director al departamentul de sanatate publica din China.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea